CHLEB NA ZAKWASIE SORGO BEZGLUTENOWY BIO 450 g - KULTOWE ZDROWIE
Opis
SKŁADNIKI
zakwas płynny długodojrzewający (mąka sorgo*, woda) (24,5 %), mąka sorgo*, mąka grochowa*, woda, skrobia ziemniaczana*, siemię lniane*, nasiona słonecznika*, syrop z agawy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nadaje się do mrożenia. Ilość porcji w opakowaniu: 12.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 800 kJ /190 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 31,8 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 6,0 g
Sól: 1,1 g
UWAGA
Może zawierać drobne kawałki łusek i pestek
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT: GOOD STUFF (chipsy lniane, chleby na zakwasie)
Producent - nazwa i adres: Experience Adam Żelezik, Domaniewska 17/19/133, 02-672 Warszawa
Kraj Producenta: Polska
Tworzywo op. jednostkowego: Folia