KAPUSTA KISZONA PASTERYZOWANA BEZGLUTENOWA BIO 400 g - KOWALEWSKI
Opis
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ekologiczna kapusta biała 99%, naturalna sól kamienna kłodawska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kapusta kiszona pasteryzowana bezglutenowa BIO. Naturalne źródło witaminy C i błonnika pokarmowego. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Polecana w diecie ketogenicznej, odpowiednia dla wegan.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 65 kJ / 16 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,3 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 1,1 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Producent - nazwa i adres: KOWALEWSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, STAWISZCZE 1 A, 98-200 SIERADZ
Kraj Producenta: Polska
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Polska
Tworzywo op. jednostkowego: Szkło