KREM MIGDAŁOWO - NUGATOWY BIO 250 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
migdały* 30%, olej
palmowy*, odtłuszczone mleko w proszku*, cukier trzcinowy
Cristallino*, cukier karmelowy* (cukier trzcinowy*, syrop z
pszenicy*, śmietana*, masło*,
sól morska), olej słonecznikowy*, wanilia bourbon*, sól morska
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Krem
migdałowo-nugatowy to połączenie nugatu i rozdrobnionych migdałów. Idealny na
śniadanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 2546 kJ / 614 kcal
Tłuszcz - 48
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 12 g
Węglowodany - 31 g
w tym
cukry - 30 g
Błonnik - 4,2 g
Białko - 13 g
Sól - 0,30 g
Witamina
E- 13 mg (108%**)
Wapń- 314 mg (39%**)
(**dzienna referencyjna
wartość spożycia)
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy,
sezam i łubin.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i
chłodnym miejscu.