PESTKI DYNI W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 85 g - EKOFLORKA
Opis
SKŁADNIKI
pestki dyni* 63 %, czekolada gorzka* 36 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*), syrop ryżowy* (certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Masa kakaowa w czekoladzie minimum 70 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2394 kJ /577 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 18 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą).
UWAGA
Produkt nieodpowiedni do spożycia dla dzieci poniżej 3 lat.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT: EKOFLORKA (krówki, pierniki, draże)
Producent - nazwa i adres: AMP-DG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, DŁUGA 25-39, 87-100 TORUŃ
Kraj Producenta: Polska
Tworzywo op. jednostkowego: Folia